RaYa

RaYa

Monday, June 29, 2009

SeLeSai SuDaH

Aku dah pindah rumah dah..semua telah selesai..sekarang nie part nak kemas umah baru tu plak..lagi satu bab pulak..nasib baik masa pindah hari tu semua dah suruh org tu letak siap mana yang nak diltekkan..just buka dari kotak untuk disusun jer..
Time pindah ari tu macam-macam berlaku..memula ingat tak jadi pindah ari tu dah..rupanya jadi jugak..yang disebabkan tak jadi tu bukan apa memula dah booking lori untuk angkat barang..tetiba lak lori rosak..lagi satu bab pulak bebudak nak tolong angkat kata tak leh nak tolong depa ada hal tapi hubby aku kata petang baru pindah so bebudak tolong angkat tu jadi la nak tolong..alhamdulilah semua selesai gak la..
Hari ni nak sambungkemas lagi..nanti sambung lagi

Friday, June 26, 2009

EsOk PinDaH....

Alhamdulilah lega rasa hati..semua dah siap untuk berpindah..insyallah tak ada aral melintang esok aku shifting la.husyyy macam tak percaya pun ada aku nak pindah dr umah yang memula aku melangkah ke alam perkahwinan..disitu bermula la aku dgn hubby memulakan kehidupan as husband n wife...huhuh..
Rumah dah siap bersih, jenuh gak la aku n hubby pergi cuci 2 malam berturut cuci..dah bersih sampai puas hati..cat semua pun dah siap tinggal kawasan luar jer.(tu lepas dah pindah)..langsir tingkap tengah jahit..apa lagi yek..aa ligthing jer yang belum ingat nak tukar lighting untuk dinning hall n bedroom..(tu pun lepas pindah gak la)..
Bukan la sikit untuk pindah rumah nie..macam-macam nak kena buat oo..dah tu semua sendiri buat tak ada helper pun..penat tu penat la..tapi syok nak duduk umah sendiri..tak sabar nie..

Monday, June 22, 2009

PinDaH RuMah BaRu...

Sekarang nie aku sibuk menguruskan hal nak pindah nie..bz teramat-amat...huhu..
Bermula la episode nak pindah..aku sekarang nie tgh dok kemas barang-barang kat umah..mak ai aku ingat sikit jer rupanya banyak gak barang umah aku...tak per tak per buat pepelan ye baby..(pujuk diri sendiri)..hhahaha..
aqeem pulak kita tengah kemas dia pun sibuk kemas(memunggah)kan sama..ehmm kekadang tu yang buat letih tu..but nak shifting umah baru..excited jer maklum la umah sendiri...tak sabar nak shifting dah..

Tuesday, June 16, 2009

We ArE A WinNeR SPO2.

My team is winner for the tournement...syukur alhamdulilah...the best player n the best team..thank you everbody..We a are winner...huhuhu..
Syoknya macam tak percaya pulak kitaorg menang..memang tak jangka semua nampak macam hebat..tapi yang penting semangat nak menang..alhamdulilah..

Monday, June 15, 2009

TouRnEMenT BowLinG.

Ari ni pukul 8.00pm karang aku tournement bowling antara jabatan..malas lak rasa nak main coz tangan aku pun tak bepa nak baik lagi..apa nak buat team aku tak ada player coz sorang tu pregnant yang lain kata tak tau nak main..so terpaksa la aku main..
Doakan aku menang yerr..huhuhuh

Tuesday, June 2, 2009

HapPy AnNiVerSarY...

Terima kasih Ya Allah kerana memanjangkan jodoh aku dengan insan yang paling aku cinta(Mohd Johanuddin @ Joehan b Alias) sampai ke hari ini..
Aku sentiasa mendoakan agar rumah tangga yang aku bina berkekalan hingga ke akhir hayat..
Terima kasih juga kepada hubby yang banyak memberi tunjuk ajar, saling memahami dan sayang menyayangi diantara satu sama lain...

Monday, June 1, 2009

MuSim OrAnG KahWiN...

Aku dapat jemputan semalam untuk menghadiri perkahwinan sepupu aku nie..nama je sepupu tapi kami tak bepa kenal each other..just kenal macam tu jer..huhuhu..punya la jauh umahnya kat kerling..so tu la 1st time aku pergi kat area tu..apa-apa pun HapPy WedDinG DaY..dan SeLamaT HinGGa Ke AkHir HaYat....