RaYa

RaYa

Wednesday, September 22, 2010

SyUkUr AlHaMduLilAh..

Macam tak percaya..rasa nak menangis, gembira, terharu semua ada..aku pregnant dah masuk 6 minggu..ya allah selamatkan lah segala..Pada mulanya aku memang malas nak check tapi atas desakan kawan-kawan aku pun menngechecknya..coz aku nie takut pisang berbuah dua kali..

Aku pun pergi la beli pregnancy test..Memula aku tgk tak ada lepas beberapa second baru la aku nampak..apa lagi kemain happy la aku rasa nak melompat pun ada..huhuhu..Terus maklumkan pada hubby..Hubby macam tak percaya..Tapi Alhamdulilah atas anugerah yang diberi..

Semalam aku scan doc cakap semua ok dah nampak karung..lagi 2 minggu datang untuk tengok perkembangan bayi..Doakan semuanya selamat ye..

Wednesday, September 8, 2010

SaLaM LeBaRaN...

Selamat Hari Raya Aidilfitri diucapkan kepada kekawan dan blogger-blogger semua..Ampun Maaf dipinta andai ada terkasar bahasa, tersilap kata,termakan, terminum dan semua yang ter aaa...Maaf segalanya..
Tahun nie aku beraya di Ipoh petang raya pertama insyallah aku akan beraya kat rumah mentua..
Kepada kekawan yang nak datang rumah tu calling-calling la dulu..huhuhuhu.Ok jumpa lagi lepas raya..hippie cuti raya sampai ari khamis..

"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"