RaYa

RaYa

Friday, May 16, 2014

BiLa MuLa BeRBiCaRa

Salam all..

Lama dah tak update blog..bukan apa terlupa kata laluan nak ke blog..semalam kemas rumah..terjumpa buku lama yang ada tulis pasal id blog n password..uishhh semangat nak buka balik blog datang kembali..
so mulai hari blog akan dibuka seperti biasa dan akan menterjah ke blog-blog yang suka dilihat dan baca dulu-dulu..huhuhu..

Last update anak dua rupanya..sekarang anak dah 3 org..semua boy..alhamdulilah rezeki allah..moga-moga lepas ni ada la rezeki anak girl pulak..tu la manusiakan tak pernah puas dengan apa yang adakan..tapi aku tetap bersyukur kerana dikurniakan anak-anak yang bijak, comel2 dan yang penting mentaati allah serta mummy n daddy..terima kasih ya allah..

Sekarang pun dah mula mula nak membebel sesorang dalam blog ni..banyak lagi citer nak di ceritakan ni..tunggu ada masa lapang sikit..nanti update la

Sebelum terlupa nak ucapkan "SeLaMaT HaRi GuRu" pada semua guru yang telah mendidik saya dari kecil hingga lah sekarang..Jasamu amatlah dikenang..