RaYa

RaYa

Friday, July 23, 2010

WiNdOw ShoPpInG...

Rehat panjang nie..cadang nak pergi Ipoh Parade..Nanti sambung petang lepas window shopping..hehehe

Friday, July 16, 2010

So SaD..

Lama tak menulis en3 nie..rasa macam tak biasa pulak..hihihi..

Macam-macam rasa ada sekarang nie..Perasan yang tak menentu hala..tak tau nak cakap macam mana..tapi nasib baiklah hubby ada yang banyak bagi sokongan dan mental support.

Aku dapat berita gembira 02.06.2010 tak sangka yang aku nie pregnant..mula-mulanya aku sekadar nak check cyst..doktor kata cyst tak ada yang ada u dah mengandung 5 minggu..ya allah macam tak percaya aku mengandung..masa tu tak ada apa lagi..balik umah story kat hubby dia macam tak percaya when tunjuk gambar scan baru la dia pun percaya..coz aku nie type yang susah gak nak pregnant..Alhamdulilah allah bagi aku rezeki..Rupanya semuanya sementara allah pinjamkan untuk aku..

Aku start bleeding sikit-sikit after 2 day berhenti..masuk 6 week bleeding semakin heavy sampai keluar ketul-ketul perut dah semakin sakit..07.06.2010 semua keluar termasuk la karung..ya allah sedihnya aku..tuhan je yang tau..rasa bersalah kat hubby pun ada..Mungkin ini bukan rezeki aku..Kegembiraan aku tu tak panjang cuma allah bagi pinjam sekejap sahaja..Aqeem pun menggelarkan dirinya abg aqeem coz aku bagi tahu dia..aqeem nanti ada adik..start from now mummy call u abg aqeem.he so happy everyday hug my tummy n kiss..sungguh terharu..bila dah tak ada nie still lagi dia nak hug n kiss..ehmmmm sedihnya..when tell aqeem no baby inside my tummy..dia macam faham kekadang tu..tapi kekadang tu macam tak faham..still kecil lagi apa nak buat..tapi insyallah allah tu maha kaya mungkin dia ada bagi rezeki yang lain..