RaYa

RaYa

Thursday, February 10, 2011

Pregnancy..

Lama tak cakap pasal baby dalam tummy and Aqeem ni.
Baby skang dah semakin besar kalau diikutkan dah nak masuk 28 week..02.02.2011 ari tu aku dah scan dah nampak dah semua tulang belakang, muka, mata everthing..but still tak tau gender lagi..ish ish..nie yang suspen nie..tapi hubby lebih kuat mengatakan itu boy..aku pun tak berapa nak pasti lagi..kalau boy ke girl ke aku terima seadanya..harap baby dalam tummy nie sihat and selamat hendaknya..membesar dengan cergas and cergas..
Abg aqeem pun dah semakin pandai dah tau nak ada adik dia pun lagi mengada-nganda nak bermanja-manja..kekadang tu naik rimas tak tahan nak melayan nya..tapi itu la nama pun anak letih macam mana pun tengok muka anak hilang rasa letih yang ada perasan nak layan dia jer..sampai kekadang hubby dok kata tak abis nak manja kan budak tu..dah nak ada adik ingat sikit besok tak terlayan..hihihi..yang penting aku happy layan aqeem..coz mulut dia terhenti-henti tanya itu tanya ini sampai tak terlayan nak menjawab..tapi soalan tu pun kekadang kita sendiri tak terfikir dia nak tanya..abg aqeem andai abg aqeem dah besar nanti baca mummy pun blog nie..mummy sayang abg aqeem..semoga abg aqeem membesar dengan bijak,cerdik penuhi diri dengan ilmu didunia dan diakhirat..amin..

SeMoGa CePaT SeMbUh..

Berabuk dah blog aku nie..fushh..fushh..debu dah pun..hihihi..

Entry aku kali nie buka apa saje nak meluahkan perasan..mama sakit lagi..ada kat wad Hospital Raja Permaisuri Bainun, ipoh..Doctor kata ada infection kat lung n asthma..hope so everthing fine..kesian kat mama coz doctor cucuk sana sini tak leh nak dapat urat nak masuk air skang dah lebam dah aku tgk tangannya..
Kepada mama walaupun bagaimana pun kau tetap mama yang paling aku sayang di dunia dan diakhirat..semoga mama cepat sembuh hendaknya..Amin.