RaYa

RaYa

Thursday, November 26, 2009

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLaDhA..

Kepada kekawan semua selamat hari raya aidiladha di ucapkan..yang mana pulang ke kampung halaman berhati-hati di jalan raya..

Friday, November 13, 2009

ConGraT To AbG NaZrI...

Tahniah Abah Nazri n Umi Raihan..Setelah sekian lama menanti hampir 9 tahun baru dapat cahaya mata..Sungguh dramatis aku tgk si Abah menangis semalam keluarnya baby tu..Sekali lagi tahniah..

MaKaN DuRiaN...

Semerbak bau durian kat office aku nie..member aku sorang nie bawa durian..waalah sedapnya..



thank u abg saiful mengopek durian untuk kami...
durian yang tgh dinikmati..
nasib baik ketiadaan bos masa nie..kalau tak kantoi la kami semua...kepada yang tukang si bawak durian nie..Mohd Harizan..terima kasih jugak la diucapkan..lain kali bawak lagi..durian ini sungguh sedap..:)

Saturday, November 7, 2009

SaTuRdaY..

Alahai sungguh la boing kena keje this saturday..coz banyak keje nak buat nak siapkan apa yang patut sebelum kaki ini melangkah pergi..hehehe..
Kesian Aqeem this saturday kita tak leh nak pergi taman rekreasi..padang polo..esok ok kita ajak daddy sekali..leh la mummy makan laksa polo..yamee..yemee sedapnya..

Monday, November 2, 2009

LaSt WeEkeNd...

Lama tak kuar berjalan bersama family tercinta..So kami pun bercadang nak bawa Aqeem pergi ke Zoo Taiping...Dah tak tau nak pergi mana coz Aqeem pun selalu nak tgk monkey dalam buku jer..Kami pun bawa pergi la tengok yang real..Aqeem sangat-sangat la teruja..excited semua ada..





monyet tu makan kacang yang Aqeem bagi..




Pintu Masuk..Naik train malas nak jalan..hehehe







Aqeem tgk flamingo..



Zebra ini tunggu aku tangkap gambar baru dia pergi..hehehe...pandai pose gak zebra nie.


itu la aktiviti kami hujung minggu yang lepas..

p/s : Thank you daddy bawa Aqeem n Mummy pergi bersiar-siar..