RaYa

RaYa

Tuesday, October 26, 2010

MiNtA-MiNtA SeLaMat SeMuAnYa...

Aku nie tak tau nak mula dari mana..Isnin 18.10.10 aku pergi check up baby dalam tummy aku nie..sepatutnya masa tu aku dah masuk 10 minggu lebih tapi bila doc scan baby aku baru 8 week lebih..aku mula dah cuak dah.tapi doc kata kita tunggu lagi sebulan tengok macam mana ada perkembangan ke tak..nasib baik dah nampak jantung baby..cuma doc kata kalau still lagi perkembangan macam nie kita kena tunggu date EDD je..
Ya Allah aku bermohon padamu selamatkanlah segalanya..hindarilah aku dari benda-benda yang tak sepatutnya..Selamatkan baby aku sampai delivery..Amin