RaYa

RaYa

Thursday, November 24, 2011

Aduissss habuk dah weii..

Salam All..
Tak ada benda nak story sangat..tu yang maleh nak buat entry nie..tapi tak per ni kisah angle aku yang berdua tu..
Now Aqeem dah semakin membesar dan semakin bijak..Ehmm kesian kat aqeem bila nak membesar daddy tak ada disisi..bila daddy tak ada aqeem always asking daddy..when daddy back aqeem buat tak tau jerr...heehehe..but suddenly this week everyday asking daddy..it's daddy came back this night..my be Aqeem miss daddy so much even everyday call but not same..My be on this week Aqeem will go they to see daddy..Miss daddy so much..
Tentang Si kecil Aqeef pulak dah masuk 6 month+ skang dah mula angkat badan nak merangkak..dah gelak sakan dah pandai main..gigi bawah dah mula tumbuh..minum milk dah semakin kurang..makan nestum n porridge satu plate leh abiss...good boy..tapi susu mummy tak leh tinggal dr mummy balik keje until morning tak lepaskan peluang..huhuhu..
Ok la esok pulak kita sambung..nak kemaskini blog kejap..huhu

No comments:

Post a Comment