RaYa

RaYa

Monday, July 18, 2011

KeMbaLi KeRja..

Lama tak tulis entry aku nie dah..
Alhamdulilah dah selamat dah semua..berpantang, berurut skang menguruskan anak..aku selamat bersalin pada 08.05.2011 @ 11.04am..rasa macam baru jer bersalin..tut tut dah masuk 2 bulan lebih dah..aku namakan putera kedua aku Aqeef maksudnya yang suka menumpukan satu-satu benda yang dia buat senang citer fokus..
Aku pun dah start keje dah pada 08.07.2011 ari tu..but aku dah tukar ke department atas pulak..tak per la janji happy gak kat atas nie..huhuhu..esok sambung tak sempat la pulak..

2 comments: